Importanta tehnicilor SEO (Search Engine Optimisation) numai pentru motoarele de cautare

Potrivit Secret Blog un fost angajat Search engine, Andre Weyher, a ales sa rupa tacerea si sa spuna cum vede Search engine strategiile Optimizarea seo actuale dar si ce s-a schimbat in ultimele luni. Nu se intampla ca in fiecare zi sa auzi pe cineva plecand de la Search engine si pe care nu il cheama Matt Cutts sa discute despre strategii promovare seo si optimizare seo. Profilul lui Andre Weyher de LinkedIn mentioneaza locurile ocupate la Search engine in decursul timpului. In interviul acordat acesta el fi de ajutor webmasterii sa inteleaga cat de cat cum vede Search engine o serie strategii si tactici Optimizare seo. Inainte ca articolul sa apara aceia plecand de la la Search engine nu au vrut sa comenteze insa dupa aparitie, oficialii motorului de cautare au sustinut ca Andre Weyher nu a ocupat la Search engine pozitiile din LinkedIn. Weyher a explicat ca fiecare persoana plecand de la ’search quality team’ acopera o anumita ‘piata’. Despre Link Building, Andre Weyher sustine ca toata lumea a stiut ca Penguin a vizat link-urile dar nimeni nu a crezut ca impactul asupra o sa fie foarte de mare.

”In acesta etapa Search engine, decat un webmaster fara minte ar putea sa se mai bazeze pe aceleasi practici pe care le folosea impreuna cu succes in momentul acesta 8 luni”, a spus Andre Weyher. Cand vorbeste de etapa, Weyher se refera la Penguin care a fost updatat la sfarsitul lui Aprilie. Search engine a estimat ca o sa afecteze trei la suta dintre rezultatele cautarilor. Apoi au mai fost doua modificari la Penguin, la sfarsitul lui May si inceputul lui Octombrie. ”Sa luam Page Rank ca exemplu; in trecut daca obtineai link plecand de la oricare site impreuna cu PR mare era mereu folositor insa in momentul acesta conteaza mai mult tema site-lui, relevanta. Acesta este noul PageRank”, a spus Weyher. Despre inscrierea in directoare, fostul angajat Search engine spune este o metoda inca buna decat daca acele directoare sunt de nisa, bun buna, moderate.

Provenienta backlink-urilor conteaza destul de mult, Weyher spune ca este deosebit cum arata locul din care vin. Cand este decat o pagina in care sunt ‘atarnate’ mai multe link-uri sau daca sunt prea multe link-uri impreuna cu anchor text identic s-ar putea sa fie probleme. In incheiere, Weyher a dat un sfat “Incearca sa construiesti un site ca si cum Optimizare seo nu ar face parte din planul tau” de optimizare seo

YouTube nu este decat un site un poti sa asculti muzica si sa vezi clipuri amuzante.
Este al doilea mare motor de cautare din lume care te poate fi de ajutor la optimizarea Optimizare seo. In acest tutorial o sa iti scriu concret si noi da un exemplu despre cum poti realiza trafic si beneficii pentru site-ul tau utilizand YouTube.
Clipurile de pe YouTube apar tot mai mult la rezultatele cautarilor din Search engine astfel un singur clip incarcat ti-ar putea fi de ajutor destul de mult in privinta traficului. Cum asta? Simplu. Sub clip ai ocazia sa iti pui o serie informatii si sa pui si link-ul websiteului sau blogului pe care vrei sa-l promovezi.
Impreuna cu siguranta o parte dintre aceia interesati de videoclip vor accesa si link-ul pus de tine. Am promis un exemplu real asa ca poti sa-l citesti in continuare. Deschide Search engine si cauta ‘enter sandman’ este o piesa plecand de la Metallica.
Nu ai cum sa o retazi pentru ca este pe primul loc. Negresit la cele dintai productie cand cauti ceva mai cunoscut apare Wiki, situatia s-a schimbat. Intra pe YouTube si vei vea ca persoana care a uploadat clipul si-a pus si link-ul blogului. Clipul dispune mai mult de 62 de milioane de vizualizari. Socoteste in momentul acesta ce trafic a avut acel blog daca cel putin Trei la suta dintre aceia care au vizitat clipul au intrat si pe blogul respectiv. Suna bine? Ce ai tu de facut? Sa zicem ca ai un site in care prezinti categorii de de camioane. Uploadeaza – sau il poti face aici – un clip impreuna cu tot felul de camioane si pune asa cum trebuie cuvantul cheie. Filmuletul sa se numeasca de ex. Cele mai frumoase camioane, Categorii de camioane, Camioane performante. E decat un exemplu dar ai prins faza. Nu uita sa iti pui link-ul catre site-ul pe care vrei sa-l promovezi. Linkul il poti pune pe toate site-urile de socializare. Impreuna cu cat dispune mai multe vizionari impreuna cu foarte dispune mai multe sanse de a urca si in google Search engine.

La fel de importanta precum promovarea si optimizare seo in sistemele social media, este si promovarea Optimizare seo (Search Engine Optimisation). La ora actuala, google Motoarele de cautare, fiind cel mai utilizat motor de cautare de catre utilizatorii din mediul online din Romania, joaca un rol extrem de deosebit in generarea de trafic targetat, ajuntand viitori clienti sa ajunga intr-o maniera extrem de simpla, la serviciile sau produsele cautate. Este extrem de deosebit sa tinem cont de toti factorii care influenteaza clasificarea in topul de cautare Motoarele de cautare, astfel reusind sa transformati vizitele potentialilor clienti din website-ul dumneavoastra in profit.

Modificarile radicale din cadrul algoritmului de cautare (Penguin & Panda) ne garanteaza faptul ca noul fel de clasificare in topul de cautare Motoarele de cautare se face nivelul de efort depus si calitatea acestuia in procesul de optimizare si promovare a unui serviciu de realizare site web.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.