Importanta tehnicilor Optimizare seo (Search Engine Optimisation) numai pentru motoarele de cautare

Potrivit Secret Blog un fost angajat Google, Andre Weyher, a ales sa rupa tacerea si sa spuna cum vede Google strategiile Optimizarea seo actuale dar si ce s-a schimbat in ultimele luni. Nu se intampla ca in fiecare noapte sa auzi pe cineva pornind de la Google si pe care nu il cheama Matt Cutts sa discute despre strategii promovare seo si promovare seo. Profilul lui Andre Weyher de LinkedIn mentioneaza locurile ocupate la Motoarele de cautare in decursul timpului. In interviul acordat acesta el fi de ajutor webmasterii sa inteleaga cat de cat cum vede Google anumite strategii si tactici SEO. Inainte ca articolul sa apara aceia pornind de la la Search engine nu au vrut sa comenteze insa dupa aparitie, oficialii motorului de cautare au sustinut ca Andre Weyher nu a ocupat la Google pozitiile din LinkedIn. Weyher a explicat ca fiecare persoana de la ’search quality team’ acopera o anumita ‘piata’. Despre Link Building, Andre Weyher sustine ca toata lumea a stiut ca Penguin a vizat link-urile dar nimeni nu a crezut ca impactul asupra website-urilor o sa fie atat de mare.

”In acesta etapa Google, decat un webmaster fara minte ar putea sa se mai bazeze pe aceleasi practici pe care le folosea cu succes acum 8 luni”, a spus Andre Weyher. Cand vorbeste de etapa, Weyher se refera la Penguin care a fost updatat la sfarsitul lui Aprilie. Search engine a estimat ca o sa afecteze trei la suta dintre rezultatele cautarilor. Apoi au mai fost 2 modificari la Penguin, la sfarsitul lui May si inceputul lui Octombrie. ”Sa luam Page Rank ca exemplu; in trecut daca obtineai link plecand de la oricare site impreuna cu PR mare era mereu folositor insa in momentul acesta conteaza mai destul de mult tema site-lui, relevanta. Acesta poate fi noul PageRank”, a spus Weyher. Despre inscrierea in directoare, fostul angajat Google spune poate fi o metoda inca buna decat cand acele directoare sunt de nisa, de calitate buna, moderate.

Provenienta backlink-urilor conteaza foarte mult, Weyher spune ca poate fi deosebit cum arata locul din care vin. Daca poate fi cat priveste o pagina in care sunt ‘atarnate’ mai multe link-uri sau daca exista prea multe link-uri cu anchor text identic s-ar putea sa fie probleme. In incheiere, Weyher a dat un sfat “Incearca sa construiesti un website la fel ca si cum Optimizare seo nu ar face parte din planul tau” de promovare site

YouTube nu este cat priveste un website un poti sa asculti muzica si sa vezi clipuri amuzante.
Este al doilea mare motor de cautare din lume care te poate ajuta la optimizarea SEO. In acest tutorial o sa iti scriu concret si noi da un exemplu despre cum poti face trafic si beneficii numai pentru site-ul tau utilizand YouTube.
Clipurile de pe YouTube apar tot mai destul de mult la rezultatele cautarilor din Google astfel un singur clip incarcat ti-ar putea fi de ajutor foarte mult in privinta traficului. Cum asta? Simplu. Sub clip ai posibilitatea sa iti pui anumite date si sa pui si link-ul site-ului sau blogului pe care vrei sa-l promovezi.
Impreuna cu certitudine o parte dintre cei interesati de videoclip vor accesa si link-ul pus de tine. Am promis un exemplu real asa ca poti sa-l citesti in continuare. Deschide Google si cauta ‘enter sandman’ poate fi o piesa de la Metallica.
Nu ai cum sa o retazi pentru ca este pe primul loc. Desi la cele dintai productie cand cauti ceva mai cunoscut apare Wiki, situatia s-a schimbat. Intra pe YouTube si vei vea ca persoana care a uploadat clipul si-a pus si link-ul blogului. Clipul are peste 62 de milioane de vizualizari. Socoteste in momentul acesta ce trafic a avut acel blog daca cel putin Trei la suta dintre aceia care au vazut clipul au intrat si pe blogul respectiv. Suna corect? Ce ai tu de facut? Sa zicem ca ai un website in care prezinti tipuri de de camioane. Uploadeaza – sau il poti face in aceste locuri – un clip odata cu tot felul de camioane si pune asa cum trebuie cuvantul cheie. Filmuletul sa se numeasca de ex. Cele mai frumoase camioane, Tiparuri de camioane, Camioane performante. E doar un exemplu dar ai prins faza. Nu uita sa iti pui link-ul catre site-ul pe care vrei sa-l promovezi. Linkul il poti pune pe integral site-urile de socializare. Impreuna cu cat are mai multe vizionari impreuna cu atat are mai multe sanse de a urca si in shearch engine Google.

La fel de importanta precum promovarea si promovare site in sistemele social media, poate fi si promovarea SEO (Search Engine Optimisation). La ora din zilele noastre, google Motoarele de cautare, fiind cel mai utilizat motor de cautare de catre utilizatorii in mediul online din Tara noastra, joaca un rol extrem de deosebit in generarea de trafic targetat, ajuntand potentialii oaspeti sa ajunga intr-o maniera extrem de simpla, la serviciile sau produsele cautate. Este extrem de important sa tinem cont de toti factorii care influenteaza clasificarea in topul de cautare Motoarele de cautare, astfel reusind sa transformati vizitele potentialilor oaspeti din website-ul dumneavoastra in profit.

Modificarile radicale din cadrul algoritmului de cautare (Penguin & Panda) ne garanteaza faptul ca concurenta nu doar fel de clasificare in topul de cautare Motoarele de cautare se realizeaza nivelul de efort depus si calitatea acestuia in procesul de optimizare si promovare a unui serviciu de realizare site web.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.