“Dieta cu banana legate de dim

“Dieta cu banana legate de dimineata” a fost creata legate de Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Hitoshi a studiat medicina preventiva, iar Sumiko lucreaza in domeniul farmaceutic.
Dieta se bazeaza pe consumarea unei banane si a unui pahar cu apa la temperatura camerei la micul dejun, care duc la pierderea in greutate indiferent legate de ce se consuma pe parcursul zilei. Bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.
Dieta este foarte simpla si usor legate de urmat. Aceasta dieta este eficienta pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate in fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.
Este obligatoriu ca masa legate de seara sa fie luata inainte legate de ora 20. 00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Este acceptat un fruct in cazul in care foamea persista. O alta regula a dietei cu banane presupune culcatul inainte legate de ora 24. 00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi legate de mese este apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata pentru un nivel legate de glucoza stabil. Saracia lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul legate de calorii.
Plan legate de dieta:
Micul dejun: una sau mai multe banane, un pahar cu apa la temperatura camerei
Pranz: orice alegere este acceptata
Gustarea legate de dupa-masa: este permis ceva dulce in jurul orei 15
Cina: se poate manca orice, dar sa fie inainte legate de ora 20. 00. Este interzis desertul
Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Este important ca in cele doua mese la alegere sa nu se faca excese. Cu ajutorul dietei cu banane se pot pierde pana la 4, 5 kilograme pe saptamana
Din cate stiu si eu, banana ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Este foarte adevarat ca tot ce cumparam de pe piata este tratat, atat pe exterior cat si interior… altfel cum credeti ca pot rezista atata timp, ca cat priveste nu au fost culese ieri…. pe tema asta sunt mai multe legate de spus….
Ceea ce prea putini dintre noi cunosc este ca paradoxal, multe firme romanesti conduc in topul afacerilor cu banana, ca si cum bananierul ar fi un arbust local. In tari subdezvoltate precum Suedia, Finlanda, a izbucnit un scandal monstru cu privire la banane, la modul legate de tratare al bananelor verzi in depozite specializate cu un agent chmic pentru a grabi coacerea bananelor. Partea mai neplacuta este ca acele substante au facut boli legate de cancer celor ce manipulau loturile legate de banane din acele depozite, substantele atacand si pielea fetei, urechilor, mainilor. S-a cerut in mod public interzicerea acestor metode, care s-au dovedit extrem legate de toxice. Populatia refuza constant sa consume bananele, afacerile cu banane inregistrand scaderi drastice. Bananele comercializate la noi sunt perfect ecologice, romanii sunt buni consumatori legate de chimicale, ei putand slabi pana la greutatea minima posibila, ramanand exclusiv os.
Sa avem seninatatea legate de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul legate de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales întelepciunea pentru a face deosebirea între cele doua posibilitati

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.