“Dieta odata cu banana ce poat

“Dieta odata cu banana ce poate avea dimineata” a fost creata ce poate avea Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Hitoshi a studiat medicina preventiva, iar Sumiko lucreaza in domeniul farmaceutic.
Dieta se bazeaza pe consumarea unei banane si a unui pahar odata cu apa la temperatura camerei la micul dejun, care duc la pierderea in greutate indiferent ce poate avea ce se consuma pe parcursul zilei. Bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.
Dieta este foarte simpla si usor ce poate avea urmat. Aceasta dieta este eficienta pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate in fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.
Este obligatoriu ca masa ce poate avea seara sa fie luata inainte ce poate avea ora 20. 00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Este acceptat un fruct in cazul in care foamea persista. O alta regula a dietei odata cu banane presupune culcatul inainte ce poate avea ora 24. 00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi ce poate avea mese este apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata pentru un nivel ce poate avea glucoza stabil. Lipsa lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul ce poate avea calorii.
Plan ce poate avea dieta:
Micul dejun: una sau mai multe banane, un pahar odata cu apa la temperatura camerei
Pranz: orice alegere este acceptata
Gustarea ce poate avea dupa-masa: este permis ceva dulce in jurul orei 15
Cina: se poate manca orice, dar sa fie inainte ce poate avea ora 20. 00. Este interzis desertul
Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Este important ca in cele doua mese la alegere sa nu se faca excese. Odata cu ajutorul dietei odata cu banane se pot pierde pana la 4, 5 kilograme pe saptamana
Din cate stiu si eu, banana ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Este foarte adevarat ca tot ce cumparam din piata este tratat, destul de pe exterior cat si interior… altfel cum credeti ca pot rezista atata timp, ca doar nu au fost culese ieri…. pe tema asta sunt mai multe ce poate avea spus….
Ceea ce prea putini dintre noi cunosc este ca paradoxal, multe firme romanesti conduc in topul afacerilor odata cu banana, ca si cum bananierul ar fi un arbust local. In tari subdezvoltate precum Suedia, Finlanda, a izbucnit un scandal monstru odata cu privire la banane, la modul ce poate avea tratare al bananelor verzi in depozite specializate odata cu un agent chmic pentru a grabi coacerea bananelor. Partea mai neplacuta este ca acele substante au facut boli ce poate avea cancer celor ce manipulau loturile ce poate avea banane din acele depozite, substantele atacand si pielea fetei, urechilor, mainilor. S-a cerut in mod public interzicerea acestor metode, care s-au dovedit extrem ce poate avea toxice. Populatia refuza constant sa consume bananele, afacerile odata cu banane inregistrand scaderi drastice. Bananele comercializate la noi sunt perfect ecologice, romanii sunt buni consumatori ce poate avea chimicale, ei putand slabi pana la greutatea minima posibila, ramanand negresit os.
Sa avem seninatatea ce poate avea a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul ce poate avea a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales întelepciunea pentru a face deosebirea între cele doua posibilitati

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.