Modele de ]”>specialist seo de urmat

În ultima perioada, activitatea mea de a publica si de scris pe site si în presa, în general, are într-adevar redus la minim, în liceu, sport si alte angajamente, web-ul este înca un pic “retrogradat într-un colt, si scris articole din a fost ulterior retrase din circuitul agricol. În aceste zile sper sa ma întorc in cadrul unui ritm decent, postarea ceva din timp în timp, un tutorial foarte interesant citit de curând, si as dori sa se întoarca, aceasta este Michael Gray.
Problema abordata este vasta, dar atinge o problema in crestere in actualul Optimizare seo: faptul ca întreaga linie de gândire, care vede “smecherii” rezolvarea. Traducere poate fi destul de clar, în unele cazuri (negresit am încercat sa limiteze) am inclus o referire la situatia de fapt pur “locale”. Lectura placuta!
Michael Gray, de la Wolf-Howl
Când merg la o conferinta, sau cel putin de câteva ori pe luna prin e-mail, sunt intrebat “care sunt secretele tale privind promovare seo“? “Sau” Hei! Pe ce keyword-uri cheie te bazezi? Poti sa-mi arati câteva website-uri pe care le urmaresti? “. Atâta timp cât ati câstigat încrederea mea, cu toate acestea, nu cred ca am a va arata nimic. Am facut greseala sa o data, iar trei luni mai târziu am vizitat o clona site creat de catre persoana cu care am vorbit. Nu e ca nu ma intereseaza de a fi de ajutor alte oameni sau vrei sa fi platite, numai pentru ca eu cred ca e înca o parte din rolul meu în comunitate. Dar sunt o ceea ce difera între cineva care este la usa ta sa ceara mâncare gratuita si cineva pune intrebarea, “Hei, pot sa merg la pescuit cu tine, astfel ca am putea învata cum sa pescuiasca singur?”.

Eu nu sunt prima generatie de SEO la fel ca si altii, am fost în jurul numai pentru un “timp si am facut o multime de întrebari (uneori proaste), am testat si a facut o multime de greseli reduse si catastrofale de-a lungul drumului, m-am impotmolit in blackhat, am încercat sa fac unele chestii care nu trebuiau, si asa am învatat. Atât de mult din ceea ce se întâmpla în comunitatea Optimizare seo azi nu sa puna întrebari, sa învete si sa învete, sa pierdem timpul, face concurs de popularitate si drame. Prea multi oameni se concentreze pe gasirea secrete de metode rapide si usor de a realizeaza o multime de bani pentru a merge în jurul valorii de si mândriti-va odata cu el la lume, atunci când ar trebui sa încerce sa învete cum tot ceea ce fac, si ce sa faca atunci când ceva nu merge corect în proiectul lor initiala. Pentru ca, daca ceva nu merge corect poate fi gasit exact asa cum au fost la început: fara cunostinte. Si tot ce poti face este sa mergeti vâneaza truc urmatoare SEO sau promovare seo
Aflati ca Optimizare seo este ca o vânatoare. Fara a învata cum sa se simta în coaste la prada, cum ar fi drive-o, si cum sa omoare sa se hraneasca tine si familia ta, nu vei supravietui. În schimb, toata lumea vrea sa-si întemeieze viata sa pe secretele de Optimizare seo. Dar atunci când Search engine a anuntat ca se schimba algoritmul de website-uri pentru a lovi prea optimizate, integral s-au plâns ca în jurul valorii de forumuri si retele sociale intrebi ce se va întâmpla, ce sunt aceste schimbari evaziv, modul în care acestea vor actiona in momentul acesta ca Search engine mascarea acestora de catre mezzuccio arahide bazat pe falsuccia popularitatea link-ul facut pe site-urile de mai mult de mari.
În schimb, la fel ca în povestea celor 3 purcelusi, în cazul în care conceptele principale ale site-ului vor deveni placut, poate fi foarte putin probabil ca exista modificari sau fluctuatii, cum ar fi numai pentru a duce la probleme. În cazul în care forma structurala este buna, în cazul în care continutul este exact scris si bine-tematicizzato websiteului, în cazul în care te-ai gandit la faza de proiectare (si daca au efectuat deja o faza de proiect), în cazul în care dumneavoastra sociala prezenta mass-media va fi proportionala impreuna cu Valoarea absurd de link-uri care website-ul poate fi gasit .. Totul va deveni corect. Continutul poate fi rege, dar cand fundamentul tehnic si popularitatea sunt atât de prost facut ca motoarele de cautare nu pot naviga (Flash si Ajax sunt doua exemple .. dar, de asemenea, forma structurala de link-uri nu gluma), apoi continutul cel mai mai bine ramân îngropate în pamânt, sau cel destul de mult în SERP ca numai te vei uita odata cu unele ciudat “instrument de magie”. Acesta poate fi o combinatie a la toti pieselor de lucru laolalta poate fi o alchimie perfecta intre tehnologie, copywriting si marketing, care face posibila succesul unui site, nici un secret citi pe pagina de carte electronica sau de destinatie impreuna cu majuscule.
În loc de concentrându-se pe Optimizare seo secrete, mai bine sa se concentreze pe învatarea principale: cum sa setati permalinks, cum de a alege continutul sa scrie, cum sa structureze un website, viteza l, modul de utilizare microdatele, pe baza forumuri si intruniri, probabil, odata cu întrebari serioase, totusi. Tu nu se opresc nicicand de învatare: înainte de a redirectiona la secretele si petreaca zeci de euro improbabile în cursuri de dans video si software-ul poate fi intrebuintat pentru a urmari grave, multe conventii sau numai pentru a extinde domeniul lor de cunoastere.
Te simti ferratissimo din punct de vedere tehnic? Ei clar, începe sa cumpere carti de marketing, chiar si si clasic.
Cautare organice casa ta arata? Inceput de a studia modul în care AdWords.
Nu deveni un consultant de marketing sau AdWords, dar cunoasterea faptelor cu care le face munca ta va fi foarte diferit, vei avea o educatie mai larg. Nu ratati 5 minute din timpul dumneavoastra în spatele vanzatorii sarpe de petrol sunt bani potential ai de pierdut în acest timp sunt destul de mult mai reale decât a încerca sa-si vânda.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.